10 °C ( 51 °F )
Online booking
Promijeni/otkaži rezervaciju

Sobe

Hotel Marmont, kao jedan od rijetkih luksuznih hotela u centru Splita ponosan je na prednosti koje pruža jedinstvena lokacija.
U Hotelu Marmont gostima su na raspolaganju moderne i minimalistički uređene sobe, svaka s pogledom na autentične gradske lokacije i 1700 godina staru arhitekturu unutar Dioklecijanove palače, dok su u interijerima savršeno ukomponirani namještaj i posteljina od probranih prirodnih materijala.

Hotel ima 21 dvokrevetnu sobu s bračnim krevetom i kupaonicom, od kojih se svaka prostire na 24m² površine,a cijeli prostor se zagrijava/hladi klimatizacijskim uređajima s mogućnošću regulacije temperature u skladu s osobnim preferencijama.

Najsuvremenija tehnološka oprema sastavni je dio svake sobe, u kojima se nalazi LCD televizor sa satelitskim prijemom,besplatna i brza internet konekcija, kao i telefonska linija s mogućnošću vanjskih poziva.


Rezervirajte smještaj putem interneta!

Trebate avio karte, transfer, rezervaciju u restoranu, ulaznice za muzeje, wellness, razgledavanje grada s turističkim vodičem ili prijedlog za izlete...

Kontaktirajte nas na

icon concierge@marmonthotel.com

Tu smo za vas 24/7. Dobrodošli!