10 °C ( 51 °F )
Online booking
Promijeni/otkaži rezervaciju

Hotel u centru Splita

U centralnoj Dalmaciji, na Jadranskoj obali smjestio se biser Dalmacije, grad Split. Grad koji se prvobitno razvio oko Dioklecijanove palače, iako njegova povijest po nekim istraživanjima seže i dalje. Danas je Split najveći grad u Dalmaciji i drugi najveći grad u Hrvatskoj. Kao takav nudi pregršt povijesnih znamenitosti i raznih događanja.

Hotel Marmont je smješten u srcu najljepšega grada na Mediteranu, grada Splita, koji je ponosan na svoju staru jezgru -1700 godina živu Dioklecijanovu palaču, jedinstveni spomenik nulte kategorije pod zaštitom UNESCO-a. Dioklecijan je vrlo pomno proučio cijeli prostor obale Dalmacije prije nego se odlučio na najsavršeniju moguću lokaciju za svoje posljednje boravište i mjesto svoje palače i mauzoleja.

Lokacija u centru grada čini Hotel Marmont idealnom lokacijom za turiste, ali i poslovne ljude koji žele biti udaljeni svega nekoliko minuta hoda od najatraktivnijih gradskih okupljališta, znamenitosti ili putničkih terminala: Riva, Peristil, Prokurative, Marmontova ulica, katedrala sv. Dujma, Gradska luka, Autobusni i Željeznički kolodvor...

Parking:

Nudimo vam dvije mogućnosti:
  • 1. Parkirno mjesto u blizini hotela. Cijena za jednu noć je 200 HRK/27 EUR.
Hotelski parking nalazi se 3 minute hoda od hotela u blizini crkve Svetog Frane u Ulici bana Josipa Jelacica 1, odmah pokraj hotela Bellevue.
Nakon ulaska u Split ( Ulica Domovinskog rata ), pratite putokaz za nogometi stadion Poljud i nastavite ravno naprijed (Kaštelanska ulica) kroz tunel Marjan.
Nakon tunela na prvom križanju ići ravno i onda lijevo skroz do kraja (početak šetnice Rive, kružna fontana).
Na lijevoj strani od hotela Bellevue (zgrada iza fontane) je naš parking. Tu je znak za naša dva parkirna mjesta: HOTEL MARMONT PARKING.
Molimo Vas, jednom kada ste stigli (označeno na karti sa znakom "Parking" ) nazovite nas i mi ćemo poslati nekoga na parkiralište da otključa parking, jer ključ je potreban za otključavanje parkinga. Adresa parkirališta je Ulica Bana Jelačića 1.
Trošak za jedno parkirno mjesto po danu iznosi 200 kn.
Zbog ograničenog broja parkirnih mjesta nužno je unaprijed rezervirati parkirno mjesto.
  • 2. Garažno mjesto smješteno 15 minuta šetnje od hotela. Cijena od 200 HRK / 27 EUR dnevno može biti plaćena po dolasku na parking.