Online booking
Promijeni/otkaži rezervaciju

EkoFjera 2016.

Organizatori Sajma ekoloških proizvoda Eko fjera su ustanova RERA SD u suradnji s udrugom Ekoloških proizvođača Dalmacije – Dalmacija EKO. Sajam je u cijelosti financiran sredstvima Europske unije, kroz projekt EkoBiz što velikom broju prijavljenih proizvođača omogućuje besplatno izlaganje. U dva dana trajanja sajma, od 17. do 18. lipnja 2016. na splitskim Prokurativama će veliki broj izlagača iz cijele Hrvatske promovirati bogatu ponudu ekološki proizvedenih delicija. Podršku Sajmu pružaju i ambasadori ekološke proizvodnje Dalmacije, Rundek Cargo Trio koji će održati koncert u večernjim satima u subotu, 18. lipnja.


Snažnu promociju osigurava suradnja s Festivalom Mediteranskog filma Split, koji će tijekom festivala promovirati sajam prikazivanjem dokumentarnog filma čije je snimanje u tijelu.

Za vrijeme trajanja Sajma održava se i Gospodarski forum Splitsko – dalmatinske županije s temama poduzetništva mladih u sektoru ekološke poljoprivrede i povezivanja prehrambeno-prerađivačkog sektora s turizmom i ugostiteljstvom. Tom se prigodom u prostorima Gradskog kazališta mladih okuplja veliki broj ključnih stručnjaka u sektoru, ali i svi zainteresirani za temu i predavanja.Više o svemu možete pratiti na Facebook stranici Dalmacija Eko

https://www.facebook.com/dalmacijaeko/

ili Facebook Eventu

ili službenoj Internet stranici Udruge Dalamcija Eko www.dalamcijaeko.hr